Een website op maat gemaakt

Een website laten maken hoeft geen grote investering te zijn. Wil je een nieuwe website laten maken of een bestaande website vernieuwen? Neem contact met ons voor een offerte op maat.

*geldt bij een jaarlijkse betaling

Wij werken met
JR Academy responsive design op mobiel

Een website die bij je past

Een goede website begint met helder maken waar jouw bedrijf voor staat en welke producten en/of diensten je aanbiedt. De website moet een weerspiegeling zijn van jouw bedrijf en jouw klanten aanspreken.

We zorgen voor een mooie website met goede teksten zodat jouw website zichtbaar is voor Google en gevonden wordt door jouw doelgroep. Aangezien meer dan 75% van de gebruikers op zijn smartphone zit zorgen we ervoor dat jouw website mobiel goed toont.

Vergroot jouw online vindbaarheid

Een succesvolle advertentiecampagne valt of staat met een goede website. Daarom zorgen we voor een optimale connectie tussen een advertentiecampagne en de website zodat potentiële klanten niet alleen de website bezoeken, maar daadwerkelijke betalende klanten worden.

Verkoop jezelf en je producten online

Een website is nooit af, hieraan zal continu gewerkt moeten worden. Denk aan een winkel. De etalage wordt regelmatig vernieuwd, de winkel wordt anders ingedeeld, schoongemaakt, gestyled, reparaties worden verricht, zodat klanten terugkomen en overgaan tot een aankoop. Dit is dus niet anders voor een website. Data van de website en alle online activiteiten geven ons inzichten zodat we weten wat we kunnen verbeteren.

Professioneel geschreven teksten

Een website moet natuurlijk ook gevuld worden. Door goede teksten op je website te plaatsen zorg je ervoor dat je goed door Google gevonden wordt en dat jouw website bezoekers aanzet tot actie. Wij helpen je graag!

Professioneel geschreven teksten

Bij ons kun je terecht voor

Neem contact op

Website bouwen portfolio