Website bouwen2023-03-31T09:18:08+02:00

Een website op maat gemaakt

Een website laten maken kan een grote investering zijn, maar niet bij ons. Om het makkelijker te maken voor ondernemers bieden we websites aan vanaf €50 p/m *en webshops vanaf €100 p/m.*

*geldt bij een jaarlijkse betaling

Wij werken met
JR Academy responsive design op mobiel

Een website die bij je past

Een goede website begint met helder maken waar jouw bedrijf voor staat en welke producten en/of diensten je aanbiedt. De website moet een weerspiegeling zijn van jouw bedrijf en jouw klanten aanspreken.

We zorgen voor een mooie website met goede teksten zodat jouw website zichtbaar is voor Google en gevonden wordt door jouw doelgroep. Aangezien meer dan 75% van de gebruikers op zijn smartphone zit zorgen we ervoor dat jouw website mobiel goed toont.

Vergroot jouw online vindbaarheid

Een succesvolle advertentiecampagne valt of staat met een goede website. Daarom zorgen we voor een optimale connectie tussen een advertentiecampagne en de website zodat potentiële klanten niet alleen de website bezoeken, maar daadwerkelijke betalende klanten worden.

Verkoop jezelf en je producten online

Een website is nooit af, hieraan zal continu gewerkt moeten worden. Denk aan een winkel. De etalage wordt regelmatig vernieuwd, de winkel wordt anders ingedeeld, schoongemaakt, gestyled, reparaties worden verricht, zodat klanten terugkomen en overgaan tot een aankoop. Dit is dus niet anders voor een website. Data van de website en alle online activiteiten geven ons inzichten zodat we weten wat we kunnen verbeteren.

Professioneel geschreven teksten

Een website moet natuurlijk ook gevuld worden. Door goede teksten op je website te plaatsen zorg je ervoor dat je goed door Google gevonden wordt en dat jouw website bezoekers aanzet tot actie. Wij helpen je graag!

Professioneel geschreven teksten

Bij ons kun je terecht voor

WordPress

Website

Vanaf
€50
/maand

Een professionele website voor een vast laag bedrag per maand, zonder enige opstartkosten.

 • WordPress website installatie met Avada visual-builder

 • Je eigen domeinnaam

 • Minimaal 5 e-mail inboxen

 • Ontwerp aansluitend op jouw huisstijl

 • Beveiligde verbinding (SSL)
 • Technisch onderhoud & verbeteringen

 • Maandelijks opzegbaar

Prijzen zijn exclusief BTW

Woocommerce

Webshop

Vanaf
€100
/maand

Start nu je eigen professionele webshop en begin snel met het verkopen van jouw producten.

 • Alle voordelen van het Website pakket, plus…

 • Complete webshop met zoekfunctie
 • Producten met prijzen en specificaties

 • Betaalopties als iDEAL & Creditcard

 • Aanmaken van kortingscodes

 • Verzendopties & kosten

Prijzen zijn exclusief BTW

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik opzeggen?2022-06-29T11:47:43+02:00

We vinden het natuurlijk jammer als je jouw abonnement wilt opzeggen, maar het kan gemakkelijk. Je kunt ons dan bellen of mailen op 06 242 454 58 & [email protected]. De opzegtermijn is 30 dagen.

Hoe werkt het?2022-06-29T11:45:35+02:00

Jij levert ons teksten, logo’s en afbeeldingen aan. Als je dit niet hebt, of zeker wilt zijn dat jouw website écht optimaal presteert kunnen wij jou helpen met het creëren van een logo en huisstijl, het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten en het creëren van sprekende foto’s.

Wat als ik hulp nodig heb?2022-06-29T11:46:25+02:00

Dan kun je ons altijd bellen of mailen op 06 242 454 58 & [email protected]

Zijn er geen verborgen kosten?2023-03-31T09:18:56+02:00

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Kosten voor hosting en domeinnaam registratie zijn voor eigen rekening. Wel zullen we natuurlijk altijd eerlijk zijn als we denken dat we jouw website nog kunnen verbeteren qua tekst en beeld.

Ga naar de bovenkant