JR Academy logo ontwerp

Huisstijl

Maak jezelf uniek

Wij bepalen samen met jouw input de look & feel van jouw bedrijf. Dit doen we door onder andere jouw visuele identiteit te bepalen. Waar staat jouw bedrijf voor, wat maakt jou uniek? Sterke branding is essentieel als basis van jouw online marketing zodat jouw klanten weten waar jij voor staat en jou herkennen als merk.

Merk positionering

Twijfel je aan hoe je jezelf moet verkopen?

Tegenwoordig vindt 46% van jouw klanten je door op Google of een andere zoekmachine te zoeken. Daarom is je online vindbaarheid door organisch zoekverkeer (SEO) en betaald verkeer (SEA) een van de belangrijkste peilers van jouw nieuwe website. Wij denken met je mee op strategie-niveau hoe je jezelf het beste kan verkopen en passen daarna onze technische kennis toe om je website zo in te richten dat jouw klanten je ook daadwerkelijk vinden!

Huis aan huis flyer
Huis aan huis flyer

Drukwerk

Verkoop jezelf en je producten online

Is jouw wens om online je producten te verkopen? Ook dan helpen wij je website zo in te richten dat jij het maximale uit bedrijf haalt. We denken mee in hoe je je producten het beste kunt aanbieden en zorgen voor een goede ervaring voor je klanten. Denk dan aan moeiteloos betalen door middel van iDEAL en het versturen van orderbevestigingen naar je klanten.

Bij ons kun je terecht voor

Wij werken samen met

Recente projecten

Je kunt ook bij ons terecht voor