JR Academy

Een premium voetbalschool voor de jeugd

JR Academy is een voetbalschool in Badhoevedorp dat voetbaltrainingen geeft aan de jeugd uit de Haarlemmermeer. Zij verzorgen trainingen bij SCPB ‘22 uit Badhoevedorp en FC Zwanenburg. Daarnaast geven ze groepstrainingen, duo-trainingen en 1-op-1 trainingen. Tevens biedt JR Academy ook keepers trainingen aan en hebben zij een Girls Academy opgericht voor meiden die meer uit zichzelf willen halen.

Redesign
JR Academy
OudNieuw

Een website die past bij de voetbalschool

De website van JR Academy is in 2022 van een iet-wat saaie witte website overgegaan naar een luxer donker thema. Door deze nieuwe vormgeving is de iconische gele kleur van de academy veel duidelijker zichtbaar. Een aantal unieke eigenschappen van jr-academy.nl zijn:

  • Aanmelden voor groepslessen met periodieke betalingen
  • Inschrijven voor eenmalige trainingen
  • Kalender-functie

  • Webshop voor tenues

  • Op-maat-gemaakte landingpspagina’s voor advertenties

Lettertypen

Aa

Barlow Condensed
Bold

Aa

Source Sans 3
Bold

Aa

Source Sans 3
Regular

Kleuren

#dec45d

#E8EEF7

#222934

Huisstijl

Van licht naar donker

De huisstijl van de JR Academy was niet veel meer dan alleen een logo, dit zag je dan ook terug in de website en andere uitingen zoals social media en flyers.

Wij hebben de kleuren van de website opnieuw bepaald en hebben grafische elementen ontworpen voor een herkenbare huisstijl. Nu heeft de JR Academy zelfs twee extra huisstijlen in de Girls- en Keepers Academies.

Girls Academy
JR Academy logo
Keepers Academy

Flyer

Ter promotie van de Keepers Academy en Girls academy hebben we flyers ontworpen. De flyers hebben een redesign gekregen, in lijn met de nieuwe huisstijl.

0
Aanmeldingen
0
Keepers Academy
0
Girls Academy
JR Academy flyer 2022
JR Academy flyer 2020
Instagram 2020
JR Academy – Instagram 2022

Social Media

Voor het social media account van JR Academy hebben we templates ontworpen waarin de huisstijl van JR Academy is toegepast. Een duidelijk verschil met 2020. Nu zijn deze social media berichten meer in-lijn met de huisstijl van de website, wat zorgt voor vertrouwen en herkenbaarheid.

Online adverteren

Om de evenementen van JR Academy te promoten hebben we een social media campagne ingezet waarbij we de juiste doelgroep hebben bereikt. Door het campagne budget juist te besteden hebben we met een relatief lage inzet hoge resultaten weten te behalen. We behaalden een ROI van 1500%.

0%
Return on Investment
JR Academy nieuwsbrief voor de redesign 2

Nieuwsbrief

JR Academy houdt zijn leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de voetbalschool, trainingen en aankomende clinics middels nieuwsbrieven.

JR Academy nieuwsbrief na de redesign
Fotografie door de klant
Fotografie door Exsite media

Fotografie

Ook hebben wij de fotografie voor een aantal evenementen van JR Academy verzorgt.

Meerdere projecten